Ödüllü Fan Art Yarışması!
0
   Ana Sayfa   İKV Ana Sayfa Ara Takvim Giriş Yap  
23-11-2009, 20:19:02 *
Merhaba, Ziyaretçi
Duyurular: Er Meydanı ödül kazandırmaya devam ediyor!

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ödüllü Fan Art Yarışması!  (Okunma Sayısı 4198 defa)
Nocomment
Forum Yetkilisi
Emektar Üye

nihatatci Ekseni!
Yanıtla #60 : 07-11-2009, 14:20:59 �

Sayın GM arkadaslarımız acil bir sorum var formdaki kullanıcı adı bölümüne *******@mynet.com mu yoksa sadece ******** mı yazacaz?
Ben gönderme yaptım kullanıcı adı yerine ******* yazdım @mynet.com eklemedim bi sorun olurmu

Merhabalar

örneğin ben  bu yarışmaya katılıyorum  ve şimdi adım adım ilerliyoruz .

1- Bu adres giriyorum  http://www.istanbuloyun.com/fanart/

2- Kategori  ; En iyi çizim  ( Bu alanda hangi dalda yarışmaya katılacak isek onu işaretliyoruz )

3- Sunucu :  Eminönü  ( bu sunucuda oynuyorum çünkü )

4- Kullanıcı adı ; nihatdagdagul@mynet.com  yada nihatdagdagul@ttmail.com,v.s  ( Oyuna girişte kullandığınız mail adresi : xxx@mynet.com veya TTNET kullanıcılarının TTNET Oyun'a kaydoldukları mail adresi. Örn. xxx@ttmail.com veya xxx@xxxmail.com gibi )

5-Adı Soyadı :  Nihat DAĞDAKAKTÜS

6-E-posta adresiniz :  nihat_dagdakaktus@mynet.com ( İletişim için ayrı bir adres istiyorsanız )

7-Gönderdiği eserin adı :  Cevriyenin kaktüs çiçeği aşkı

8-Çizim :   Gözat a tıklayp bilgisayarımdaki çizimi yüklüyorum ( yüklenen eserin kuralların öngördüğü boyut ve formatta olması gerekmektedir)

9-Resimdeki yazı :  Alt satırdaki harf ve rakamlardan oluşan güvenlik kodunu yazıyoruz

Hadi hayırlısı  Göz kırpan

Ve bazı sorulara cevap verelim ;

Captaincik Gülümseme bir sorum var

Duvar Kağıdı için form doldurdum zip halinde duvar kağıdımı koydum.Ama değerlendirmeye alındı gibi bir yazı gelmiyor?Neden acaba

Yoğunluk sebebiyle içeriğin değerlendirildiğine dair geri dönüş yapılmamaktadır.

Anlamadığım ufak bi' mesele var.Bu resim konusunda resim ille el ile mi çizilmeli?Bilgisayardan fotoshop yöntemi ile resim yaparsak resmimiz yarışmaya dahil olur mu?Yani uğraş uğraş bi resim çizemedimde Gülümseme
Bi' arkadaş da böyle bi' soru sormuş cevabını bulamadım  Ney

Çizilmeli derken "En iyi çizim" kategorisinden bahsediyorsanız; Evet. Elle çizilmeli(Kağıt üzerinde çizilip taranmış olması veya bilgisayarda çizilmiş olması farketmez). Herhangi bir resim üzerinde efektler yardımıyla değişiklik yaparak Çizim kategorisine gönderim yaptığınızda içerik dikkate alınmayacaktır.

Bu yüzden göndeceğiniz içeriği hangi kategoride değerlendirilebileceğine karar verip, doğru kategoriye gönderim yapınız.

Özelte Bir Soru Soracam.
Şu En Kısa Hikaye yi not desterinden mi ? yoksa word dosyasından mı xxx.rtf yapacaz.
Lütfen Gm bey Yardımcı olun ona göre yollucam.

Kısa Hikaye kategorisi için Windows Wordpad kullanabilirsiniz. Zengin Metin Belgesi (Rich Text Document) formatında kaydettiğinizde uzantısı .rtf olur.

Son Düzenleme: 07-11-2009, 15:01:58 Gönderen: Nocomment Logged
dola...
Aktif Üye
*

dolar43 Ekseni!
Yanıtla #61 : 07-11-2009, 14:21:40 �

Merhaba arkadaşlar ben size birşeyi açıklıyım

Ben Roman çekiyordum en az 10 resim ve bir BMP resminin boyutu 2.25 mb yani düz hesap 2 mb'den hesaplarsak 20 mb eder çoğu kişi 10 resimli roman yazmıcak 15 resim diyelim (ben daha fazla yapacağım) 30 mb eder 30 mb ise sıkıştırdığımızda 5mb alamayız en iyi şıkıştırmadada 20 mb olsa gene alamayız yani diyprumki boyut artsın daha 7 resim yaptım deniyim dedim 6 mb çıktı :S  Ağlayan
oyunc...
Üye

oyuncubir Ekseni!
Yanıtla #62 : 07-11-2009, 14:33:01 �

ben 5 katagori de katıldım kullanıcı adı bolumune mynet kullanıcı adımı yazdım duzeltip yeniden yollasam aynı seyleri gecerli olur mu
oyunc...
Üye

oyuncubir Ekseni!
Yanıtla #63 : 07-11-2009, 14:49:22 �

birde ben duvar kagıdı yolladım ama zip olarak sorun olumu
Nocomment
Forum Yetkilisi
Emektar Üye

nihatatci Ekseni!
Yanıtla #64 : 07-11-2009, 14:50:35 �

ben 5 katagori de katıldım kullanıcı adı bolumune mynet kullanıcı adımı yazdım duzeltip yeniden yollasam aynı seyleri gecerli olur mu

4 üncü madede yanlışlık olmuş ..düzeltildi .. Özür dilerim .

sizin yaptığınız uygulama doğrudur
oyunc...
Üye

oyuncubir Ekseni!
Yanıtla #65 : 07-11-2009, 14:54:07 �

ee ben mesela yollarken kullanıcı adı bolumune oyuncubir yazdım @mynet.com yazmadım sorun olur mu bunada cevvap verirseniz cok buyuk sevaba girersiniz vlla Gülümseme
Nocomment
Forum Yetkilisi
Emektar Üye

nihatatci Ekseni!
Yanıtla #66 : 07-11-2009, 14:59:29 �

ee ben mesela yollarken kullanıcı adı bolumune oyuncubir yazdım @mynet.com yazmadım sorun olur mu bunada cevvap verirseniz cok buyuk sevaba girersiniz vlla Gülümseme

oyuna bağlanırken kullandığınız mail adresinizi yazmalısınız ..
oyunc...
Üye

oyuncubir Ekseni!
Yanıtla #67 : 07-11-2009, 15:00:41 �

ee şimdi aynılarını yeniden yollasam sorun olmaz mı aynıları sonucta calıntı durumu falan
hanni...
Aktif Üye
*

hanniballacter_29 Ekseni!
Yanıtla #68 : 07-11-2009, 15:22:58 �

Merhaba,

En iyi görsel ve en iyi duvar kağıdı arasındaki var şudur . Görselin içine bütün görsel materyaller girer ikv konulu ne hazırlanmışsa.
Herhangi bir boyut sınırlaması yoktur. Fakat duvar kağıdında bildiğiniz üzere  boyut sınırlamaları vardır.

http://img26.imageshack.us/img26/2011/eemefloncatasarmemiriha.jpg  bunun gibi bir çalışmayı görsele yollasam yine bunun gibi bir çalışma yapıp onuda 1600x1200 max boyutunda bmp formatında yapsam onuda duvar kağıdı bölümüne yollasam kabul edilirmi tasarımlar bekliyorda cevap alabilrsem ..
Nocomment
Forum Yetkilisi
Emektar Üye

nihatatci Ekseni!
Yanıtla #69 : 07-11-2009, 15:30:11 �

ee şimdi aynılarını yeniden yollasam sorun olmaz mı aynıları sonucta calıntı durumu falan

ilk mailde hata yaptıysanız ikinci maili düzelterek yollayabilirsiniz , ilk mailinizin hatalı olduğunu belirtin lütfen
oyunc...
Üye

oyuncubir Ekseni!
Yanıtla #70 : 07-11-2009, 15:34:12 �

nasıl olacak o? mesaj yeri yok
Nocomment
Forum Yetkilisi
Emektar Üye

nihatatci Ekseni!
Yanıtla #71 : 07-11-2009, 15:34:52 �

Merhaba,

En iyi görsel ve en iyi duvar kağıdı arasındaki var şudur . Görselin içine bütün görsel materyaller girer ikv konulu ne hazırlanmışsa.
Herhangi bir boyut sınırlaması yoktur. Fakat duvar kağıdında bildiğiniz üzere  boyut sınırlamaları vardır.

http://img26.imageshack.us/img26/2011/eemefloncatasarmemiriha.jpg  bunun gibi bir çalışmayı görsele yollasam yine bunun gibi bir çalışma yapıp onuda 1600x1200 max boyutunda bmp formatında yapsam onuda duvar kağıdı bölümüne yollasam kabul edilirmi tasarımlar bekliyorda cevap alabilrsem ..

Evet , kabul edilir
hanni...
Aktif Üye
*

hanniballacter_29 Ekseni!
Yanıtla #72 : 07-11-2009, 15:37:11 �

Merhaba,

Evet , kabul edilir
Şükür Sonunda =) Sağolun
Nocomment
Forum Yetkilisi
Emektar Üye

nihatatci Ekseni!
Yanıtla #73 : 07-11-2009, 15:50:14 �

nasıl olacak o? mesaj yeri yok

Yarışmaya yolladığınız eser çizim olsun .  İkinci bir sayfaya gerekli açıklamayı yazıp durumu belirtebilirsiniz
valle...
Aktif Üye
*

valleyofthewolves67 Ekseni!
Yanıtla #74 : 07-11-2009, 15:57:35 �

Pekala  sayın yönetici  üyelik adresimi yazdım  illa @meynet.com eklememi  lazım sonuna?? Bunu anlayamadım eğerki öleyse baştan yolllıcam bilgilediriseniz çok sevirim
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: