Sayın GM arkadaslarımız acil bir sorum var formdaki kullanıcı adı bölümüne *******@mynet.com mu yoksa sadece ******** mı yazacaz?
Ben gönderme yaptım kullanıcı adı yerine ******* yazdım @mynet.com eklemedim bi sorun olurmu
Merhabalar
örneğin ben bu yarışmaya katılıyorum ve şimdi adım adım ilerliyoruz .
1- Bu adres giriyorum http://www.istanbuloyun.com/fanart/
2- Kategori ; En iyi çizim ( Bu alanda hangi dalda yarışmaya katılacak isek onu işaretliyoruz )
3- Sunucu : Eminönü ( bu sunucuda oynuyorum çünkü )
4- Kullanıcı adı ; nihatdagdagul@mynet.com yada nihatdagdagul@ttmail.com,v.s ( Oyuna girişte kullandığınız mail adresi : xxx@mynet.com veya TTNET kullanıcılarının TTNET Oyun'a kaydoldukları mail adresi. Örn. xxx@ttmail.com veya xxx@xxxmail.com gibi )
5-Adı Soyadı : Nihat DAĞDAKAKTÜS
6-E-posta adresiniz : nihat_dagdakaktus@mynet.com ( İletişim için ayrı bir adres istiyorsanız )
7-Gönderdiği eserin adı : Cevriyenin kaktüs çiçeği aşkı
8-Çizim : Gözat a tıklayp bilgisayarımdaki çizimi yüklüyorum ( yüklenen eserin kuralların öngördüğü boyut ve formatta olması gerekmektedir)
9-Resimdeki yazı : Alt satırdaki harf ve rakamlardan oluşan güvenlik kodunu yazıyoruz
Hadi hayırlısı 
Ve bazı sorulara cevap verelim ;
Captaincik

bir sorum var
Duvar Kağıdı için form doldurdum zip halinde duvar kağıdımı koydum.Ama değerlendirmeye alındı gibi bir yazı gelmiyor?Neden acaba
Yoğunluk sebebiyle içeriğin değerlendirildiğine dair geri dönüş yapılmamaktadır.
Anlamadığım ufak bi' mesele var.Bu resim konusunda resim ille el ile mi çizilmeli?Bilgisayardan fotoshop yöntemi ile resim yaparsak resmimiz yarışmaya dahil olur mu?Yani uğraş uğraş bi resim çizemedimde

Bi' arkadaş da böyle bi' soru sormuş cevabını bulamadım

Çizilmeli derken "En iyi çizim" kategorisinden bahsediyorsanız; Evet. Elle çizilmeli(Kağıt üzerinde çizilip taranmış olması veya bilgisayarda çizilmiş olması farketmez). Herhangi bir resim üzerinde efektler yardımıyla değişiklik yaparak Çizim kategorisine gönderim yaptığınızda içerik dikkate alınmayacaktır.
Bu yüzden göndeceğiniz içeriği hangi kategoride değerlendirilebileceğine karar verip, doğru kategoriye gönderim yapınız.
Özelte Bir Soru Soracam.
Şu En Kısa Hikaye yi not desterinden mi ? yoksa word dosyasından mı xxx.rtf yapacaz.
Lütfen Gm bey Yardımcı olun ona göre yollucam.
Kısa Hikaye kategorisi için Windows Wordpad kullanabilirsiniz. Zengin Metin Belgesi (Rich Text Document) formatında kaydettiğinizde uzantısı .rtf olur.