ttnet uyelik giremiyorum
0
   Ana Sayfa   İKV Ana Sayfa Ara Takvim Giriş Yap  
24-11-2009, 03:59:20 *
Merhaba, Ziyaretçi
Duyurular: Er Meydanı ödül kazandırmaya devam ediyor!

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ttnet uyelik giremiyorum  (Okunma Sayısı 88 defa)
mahmu...
Üye

mahmutmaral1905 Ekseni!
: 04-11-2009, 10:50:08 �

ttnet uyelıgımı plus pakete yukselttım yukseltıgımden berı oyuna gıremıyorum kullanıcı adı ve sıfre hatalı yazıyor ttnetı aradım arıza notu alıyoruz dedıler dun akasam ama ben hala ttnet uyelıgmle gıremıyorum kullanıcı adı ve sıfremın yuzde yuz dogru olduguna emınım hatta 4 veya 5 defa yenı sıfre aldım ama bır turlu oyuna gırılmıyor bu konuda destek olurmusunuz gm ler
aykan...
Üye

aykanisa Ekseni!
Yanıtla #1 : 05-11-2009, 01:05:25 �

tüm ttnet aboneleri aynı sorunu yaşıyo kardeş bende giremiyorum ikv destekle ve ttnetle görüştüm düzeltmeye çalışıyolarmış inşallah kısa sürer
aslan...
Üye

aslangral09 Ekseni!
Yanıtla #2 : 05-11-2009, 16:34:52 �

Sayın yetkililer ne kadar sürecek bu ttnet sunucusundaki hata bir bilgi verebilecek varmı bununla alakalı mynette plus almaktan daha kolay olacağından ttnete geçtim ama ondada sunucu daha en baştan hatayla geldi bu hata tekrarlanabilir bişeymi ve ne zaman düzelecek birisi bilgilendirirse mutlu olurum.Eğer uzun sürecekse mynetten devam etcem lütfen ufak bir bilgi...
[DEV]Nerull
Game Master
Üye

devnerull Ekseni!
Yanıtla #3 : 05-11-2009, 19:55:06 �

Merhaba,

TTNET üye girişi sırasında yaşanan sorunun çözümü için çalışmalarımız sürmektedir.

Sorunun hızlı bir şekilde çözülmesi için giriş sorunu yaşayan TTNET üyelerimizin zaman kaybetmeden  http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ sayfasından Üyelik kategorisini seçerek bizlere ulaşmasını rica ediyoruz.

İyi eğlenceler
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: