VS de neden kanatma kullanmayacakmışız?? Meran....
0
   Ana Sayfa   İKV Ana Sayfa Ara Takvim Giriş Yap  
24-11-2009, 03:59:35 *
Merhaba, Ziyaretçi
Duyurular: Teşekkürler İKV!

Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: VS de neden kanatma kullanmayacakmışız?? Meran....  (Okunma Sayısı 330 defa)
himeh...
Üye

himehmet Ekseni!
: 03-11-2009, 13:54:19 �

Slm,

DÜn akş#@!? bi kaç vs atalım dedik, 3,2,1.... ya allah daldım.. kanatma yı attım.. haydaaa bide ne duyalım... Kanatma eskidenmiş artık kullanılmazmış

O yetenek değilmi? Niye kullanmayacakmışız?

Ben kendimce niyesini söyleyeyim; kendini akıllı zanneden arkadaşlar saldırı yerine savunma item diziyorlar, kudretim gtimesin ben az yiyem sert ve ağır vuruşla vs yi kazanayım istiyolar...  yok öle yağma!!!

Benim bildiğim vs kalkanla başlar, savaşçı ne yeteneği varsa nasıl dağıtmışsa paşa gönlüne göre kullanır...Hodri Meydan!!!

Yorumlarınızı bekliyorum...

Meran
Torch & Torchx
maydo...
Üye

maydonosexbizans Ekseni!
Yanıtla #1 : 03-11-2009, 14:10:14 �

katılıyorum.. o zmn ben kanatma kullanmayayım sende sakınma acma kabul diyorum bu sefer o diyor öyle sacma seymi olur wsde istersem sarsılmaz bile acarım yetenek işi kime ne

Maydonose,,Maydonosexbizans,,Imaydonose,,Ümaydonose
arkxd...
Üye

arkxdilann Ekseni!
Yanıtla #2 : 03-11-2009, 18:36:30 �

kanatma 15 durdurma 15 bende isim kullanmıyım =)) o kendini bilir adam dioki kanatma atma tmm dedim durdurma attı durdurmada yok dio  eee ben 30 puanı boşamı kullandım yani bu tür ezmelere lafımm!! ( YEtenek item kadar önemlidir iptal edilez siz kendinize güvenmiormusunuzz ??)

Arkxdilan Arkxdilann Arkxdilan (taklitlerinden sakının) Kahkaha Göz kırpan
javo...
Üye

javocu Ekseni!
Yanıtla #3 : 03-11-2009, 23:00:22 �

Ya Meran'da dingil çok o yetenek orada varsa tabi kullanıcan.
kuccu...
Üye

kuccukhusam2 Ekseni!
Yanıtla #4 : 04-11-2009, 02:24:35 �

evet yha ozaman [GM] lere söleyin kanatmayı yeteneklerden kaldırsınlar
giray...
Seçkin Üye

giray.logged Ekseni!
Yanıtla #5 : 04-11-2009, 07:15:47 �

aynısı büyücde adam kon açıyor ben zihin atıyor hayda diyor adam kriritk vuruyor ben bozuyom hayda diyor aklı neredyedi oda o

yetenkelere verseydi

savaşçıdada kanatma kullanıyorum
giray...
Seçkin Üye

giray.logged Ekseni!
Yanıtla #6 : 04-11-2009, 07:20:21 �

tılsımsunucusundan bir konu kanatmasız meydan okuaynnlarda var ws nin başında iki taraf anlaşıp öyle atıyorlar
serka...
Seçkin Üye

serkan7781 Ekseni!
Yanıtla #7 : 05-11-2009, 01:01:54 �

Slm,

DÜn akş#@!? bi kaç vs atalım dedik, 3,2,1.... ya allah daldım.. kanatma yı attım.. haydaaa bide ne duyalım... Kanatma eskidenmiş artık kullanılmazmış

O yetenek değilmi? Niye kullanmayacakmışız?

Ben kendimce niyesini söyleyeyim; kendini akıllı zanneden arkadaşlar saldırı yerine savunma item diziyorlar, kudretim gtimesin ben az yiyem sert ve ağır vuruşla vs yi kazanayım istiyolar...  yok öle yağma!!!

Benim bildiğim vs kalkanla başlar, savaşçı ne yeteneği varsa nasıl dağıtmışsa paşa gönlüne göre kullanır...Hodri Meydan!!!

Yorumlarınızı bekliyorum...

Meran
Torch & Torchx

Kanatma kullanmak tabiki sana kalmış ister kullanırsın ister kullanmazsın  Göz kırpan
Ancak bana sorarsan eskiye göre kanatmanın o kadar da önemi yok artık, olsa da olur olmasa da  Göz kırpan
himeh...
Üye

himehmet Ekseni!
Yanıtla #8 : 06-11-2009, 17:00:54 �

Yorum yapan herkese teşekkürler, hatta bizlere dingil diyen O DİNGİLEDE teşekkürler...

Burdana benim anladığım herkes yeteneğin istediği gib kullanma özgürlüğüne sahiptiri, vay sen kanattın vay sen durdurdun diyen varsa arkasına bakmadan kaçıyo zaten Kahkaha sonrada bi ağaç altına oturup ezme mezme diye bölgeden tuhaf şeyler yazıyolar Gülümseme komik Kahkaha

Selametnen
Torch - MERAN
lacos...
Aktif Üye
*

lacoste374 Ekseni!
Yanıtla #9 : 06-11-2009, 21:04:04 �

Gülünç olay ..!  Kahkaha
yarar...
Emektar Üye

yarar0101 Ekseni!
Yanıtla #10 : 07-11-2009, 07:24:14 �

Merhabalar
 Ağır vuruş geldi mertlik bozuldu. bence vs atacaksan ben iyim diyorsan sert vurus ve ağır vurus kulanmayacaksın işte o zaman kim daha güçlü kim daha iyi bilinir.

AMA UNUTMAYIN EN GÜÇLÜ OLAN OYUNU OYUN OLDUĞU İÇİN OYNAYANDIR.

Gök Loncası

YaRaR
O BİR İ.K.V. EFSANESİ

Web Sitesi: www.ikvgok.tr.gg
Sohbet Merkezi : http://ikvgok.tr.gg/CANLI-SOHBET--%26%23304%3B%C7ER%26%23304%3B%3Cimg-src%3D-g-http-d--s--s-www-.-arastirmacilar-.-org-s-images-s-yeni-.-gif-g-%3E-.htm
cimbo...
Üye

cimbomlu2121 Ekseni!
Yanıtla #11 : 07-11-2009, 16:10:23 �

kanatmasız ws olmaz
grego...
Seçkin Üye

gregory024 Ekseni!
Yanıtla #12 : 07-11-2009, 16:13:43 �

dsds     
gfbce...
Deneyimli Üye
**

gfbcezaozan14 Ekseni!
Yanıtla #13 : 07-11-2009, 21:41:48 �

Herkes istediği yeteneği kullanmakta özgürdür.Size bu tür itirazlarda bulunanları hiç polemiğe girmeden kesin bırakın orda akılları başlarına gelsin (: Az laf çok iş (:
crazy...
Üye

crazyxcrazy Ekseni!
Yanıtla #14 : 07-11-2009, 22:11:46 �

kardeş kanatma aslında gerçekten vs yı cok bozuyor yanı kımın  guclu oldugunu anlayamazsın açıkcası bence vs de kulanılması bıraz ezıklıge gırer cunku rakıbının kudretı tukenıyor sen ona agır sert dıkkat durdurma ıstedıgın herşeyii yaparsın ama o sana normal wurustan baska bışey yapamaz ıtemlerı en kral ıtem olsun sen tek ıtem elemenet ol rakıbın kudretı yoksa senın 60-70 se o ws yı alamazsan bence bu oyunu oynama  Gülümseme ama sakın ola yalnış anlama sadece ornek werdım sana su an laf atmıyorum
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: