Ben Prince
0
   Ana Sayfa   İKV Ana Sayfa Ara Takvim Giriş Yap  
24-11-2009, 03:58:43 *
Merhaba, Ziyaretçi
Duyurular: TTNET Abonelerine Müjde!

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ben Prince  (Okunma Sayısı 220 defa)
ghost...
Seçkin Üye

ghost_of_the_past Ekseni!
: 26-10-2009, 13:34:48 �

Öncelikle Hepinize Selamlar,
Ben Prince
Açmış olduğum bu forumda size çok geniş kapsamda bazı söylecek şeylerim var
Öncelikle İstanbul Kıyamet Vakti'nin kendisi ile başlamak istiyorum
Arkadaşlar ben bu oyunu bir dostumun tavsiyesi ile oynamaya başladım
Ardından çook uzun bir müddet sadece internet cafelerde oyunu oynadım
Tam olarak level 34'e kadar cafede kastım
Oynadığım çarı sadece ben oynamıyordum
Arada bir arkadaşlarımda oynuyorlardı
İşte bu yüzden bazı istenmeyen olaylarla karşılaşıyordum
Mesela benim söylemiyeceğim sözler benim takılmayacağım bazı kişiler
İşte bu yüzden belkide oyundaki birazcık tanınmış saygınlığım düşüyordu
Susuturulmalarım yüzünden
Ardından ben zaten evime internet çektirdikten sonra sadece ben kullanmaya başladım
Fakat bu oyunu oynarkende tarzım konusunda çok büyük bir özenti içerisindeydim
Sonra şunu farkettim git gide tarzımı yansıtmaya başlıyordum
Özenti dönemi çok sıkıntılı bir dönemdir
Hiçkimse bu tarza birazcık dahi olsun özenmeden başlıyamaz
 Herneyse ardından oyunda benim yapmış olduğum çok büyük hatalar vardı
İtiraf ediyorum; bir hırsızım
Oyunu Öğrendiğim arkadaşımın çok büyük hakkına girdim çarını soydum, evet yaptım
Ama neden yaptın diye sormayın, çünkü bilmiyorum
İşte nefis budur, nefisinize sahip çıkmak zorundasınız
Fakat itemlerini soyduğum arkadaşmında yaptıkları benim için hiç hoş değildi
Ardından verdim itemlerini iş tatlıya bağlanmadı yani mesele çok uzun
 Zaten anlatmak istediklerim bunlar değil
Ardından oyunu sıradan bir şekilde oynamaya başladım
O dönemler ise daha yeni lv'lerin çıkmasına 6 ay civarı bir süre kalmıştı
Herkes oyundan sıkılıyor, oyunu bırakıyorlardı
Ben bu oyunu oynarken herzaman büyük bir keyifle, azimle, zevkle oynuyordum
Fakat oyun zaten ekonomik bir açıdan batmış oyunda para kalmamış bir hal vardı
Herkes yeni lv'ler gelecek diye itemlerini satmış ardından o yeni lv'ler gelmeyince yeniden item dizmeye başlayıncada ekonomi batmıştı
Fiyatlar pahalanmıştı
Oyunu bırakanlar çok falza olup #@!?ürdükleri paralarda fazla oluyordu
Eskiden hep savaştığımız yerler artık boş oluyor
Herkesin koşup toplamak için can attığı tohum onlarca dakika toplanmıyordu
Ardından traji komik bir durum olarak nitelendirdiğim bir durum oldu
Ya anlamıyorum ben neden m2 adlı bir oyunu oynadımki
Hemde İstanbul Kıyamet Vaktin'den daha kötü bir oyun olup bende daha kötü iken
Yemin edioyorum o oyunda gerçekten istek dışı cazip olan bir şeyler var
Fakat ben her zaman İstanbul Kıyamet Vakti'ni oynadım belki daha çok belki daha az
Ama İstanbul Kıyamet Vakti'nin eski hikayelerini okudukça,eski videolarına baktıkça, onları araştırdıkça öğrendiğim yeni şeyler bana altından daha değerli geliyordu
Çünkü belki bu oyunu oynayan çook eskiler Tabiri Ricayetse "Beta'cılar" belki bilirler bu oyun gerçekten muhteşem
Şu anda bunu kuru kuru söylemek yetmez Çünkü oyun içinde yaptıkları sadece karşı klana küfretmek öldüklerinde yanındakilere niye yardım etmedi diye küfretmek
Küçük level olanları hiç "tınlamamak"
Düşük levellerdeki birisi pm atar; lütfen görevim var yardım edermisin,diye
Hemen ona karşı düşünceniz değişir
Mesela, ezik küçük bi görev için rahatsız ediyo
Hiç bi şey demezsiziniz
Ama unutmayın o zamanlı cin görevlerinide yaptınız, sizde o duruma düştünüz, sizde 1 leveldiniz
Vede karşınızdaki diyelimki büyük bir abi sizden yardım istiyor fakat siz lv'i küçük yardım istiyor ezik gibi onun düşüncesi size karşı ne olacak
Bunları bilerek oynayın, o zaman oyun düzelir, en güzel oyun olur
Oyunu siz kurtarırsınız GM'ler değil, hepiniz karşı klandakine küfrediyor diye bi şey yok ama çoğunuz yapıyor biliyoruz
Eğer karşı klandakine saygı duyar diyelim yan yana geçiyosunuz siz yüksek level o düşük hemen saldırırsanız, bu olmaz
O geçip gidiyor ama siz kovalıyor düşük level nede olsa hemen keserim
Ama o ölünce size karşı iyi düşünmeyecek
İki tarafada mesajım var, öldüren eğer o saldırmıyorsa sizde düşük level diye saldırıyorsanız yanlış
Bu yüzden oyun kötü olacak, o ölen size küfür edecek onun yaptığıda yanlış, bu yüzdende oyun kötü olacak
Siz saldırdığınız zaman kazandığınız klan parası oyuna değecekmi
Bu örneği çok geniş çapta söylüyorum
Fakat iyi olanlar var vede hep olacak isteğimiz kötülerin değil iyilerin yaygınlaşması
Size örnek verebilirim iyi olanlardan, çok iyi dostum olanlar karşı klana geçmiş olduğunu görüyorum yanımdan geçiyor hemde zaten benden yüksek level, sadece arkadaşım olduğu için saldırmadığını biliyorum, onun bu durumu bildiği için saldırmıyor
Siz karşı tarafa iyilik, saygı, sevgide bulundukça karşılığını alırsınız her yönden
Hem o sizden etkilenir başkalarıda ondan etkilenir
İşte mesele bunun tersinde, herkes kısaca kötü olursa kötülük yayılır
Maksadımız yayılmasın, dursun, azalsın
Bu sadece klan savaşında değil; ticaret, yardımlaşma vs. gibi herşeyde
Dediğim gibi "GM küfretti banla onu" demekle olmaz küfür ettirmeyeceksin, etmeyeceksin
 Bu oyun çok güzel, bunu bilerek oynayın oynatın
Sadece bu düşünceleri düşünmek değil, hem düşünmek hem düşündürmek
 Biliyoruz yeni leveller geldi, çok beklenen o yeni leveller nihatet geldi
Oyunu oynayanlar hem yeniler hem eskiler çoğaldı, oyun böyle daha güzel dediklerim birazcık dahi olsun ciddiyete alınırsa umuyorum herkes sevinir
Herkes sevinir derken gerçekten herkes yani hem oyun yapımcıları hem oyuna yeni başlıyan, yeni öğrenme sürecinde olanlar, hem hep oynamış oyun hakkında bilgisi olanlar
Bu oyun hepimizin Örnek verecek olursak dünya gibi, hep karşımıza çıkıp birisine küfretmek, gerçekte bu olmaz, hastanelik olursunuz
Ama şimdilerde eskiden gördüğümüz gibi belkide aynı kişiler yeni bir çar açıp gelene geçene küfür ediyo
Siz böyle olmayın böylelerini oldurtmayın
Kötü niyeti çok fazla yayıyoruz Çünkü daha kolayımıza geliyor, bahsettiğim gibi birisi görev için yardım ister ama hiç tınlamamak daha kolay ama onun görevine yardım etseniz, oda ileride yardım edicek birisine
Nede olsa sizden öğrendi, ardından çok büyük ihtimalle karşınıza çıkacak sonra hatırlıyacak size büyük yardımı dokunabilir size, bunu düşünerek karşınıza çıkanlara faydanız olsun orda belki birkaç dakikanız gidebilir ama çok şeyde kazanabilirsiniz
 Vede en önemlilerinden oyunun geçmişi hakkında bilgi toplayın, 24 levellerdeyken oyun nasıldı öğrenin, oyunu bilmek çok ciddi söylüyorum insana daha iyi geliyor
Ben şimdiye kadar oyunla ilgili her türlü hikayeyi topladım, oyunla ilgilide bir kaç sorum var, onarıda evime internet aldığım zaman onlarıda bulacağım
Ve çok planlarım var, oyunun bütün hikayesini toplayacağım hepsini bir araya getirip hazırlayacağım ardından eski bulduğum videoları
Onlarında toplayabildiğim kadarını toplayacağım, oyunu tamamen çözeceğim
Aslında şimdiye kadar izleiğim en güzel video hangisiydi biliyormusunuz
YouTube'da 29 leveldeyken oyun, oyuncular toplanmış yağ satarım bal satarım oynuyorlardı
Gerçekten çok sevmiştim o videoyu forumada yazdım oynayalım diye fakat fazla tepki görmedi
Şimdilerde herkes oyun gelecekte ne olacak diye soruyor, arkadaşlar oyunun geleceğini düşünmeyin geçmişini araştırdıkça geleceğinide anlarsınız
 Oyunu oynayın oynatın arkadaşlar, diğer arkadaşlarınıza tavsiye edin onlar oyuna başladığında isede onları yarı yolda bırakmayın, bazen sizin çantanızdaki en ezik item mesela çifte belkide onlar için değerli olabilir
Eğer o istiyor vede siz "ya ezik item işte ne yapacaksın" deyip ona vermek zor geliyor ise oda ilerde size karşı iyi düşünmeyecektir
İşte başta anlattığım şey burda var iyilik yapın oyunu oyuncuları sevin zor gelmeyecektir eminim eğer bunları okuyup hala ters yönde düşünceleriniz varsa yeniden, yeniden kendinizi onların yerine koyun umuyorum anlıyacaksınız
 Birde önemli bir şey varki, eğer siz anlatacağım şekilde bir İstanbul Kıtamet Vakti hayranı iseniz bu oyunun sizin gibilere ihtiyacı var onu bilmenizi istiyorum
Nasılmı; eğer bu oyunu oynadıktan sonra Eminönüne, Mısır Çarşınısa, Yeni Camiye çok görülür oranda ilginiz artmış ise, her yerde ikv görüyor iseniz, örnek olarak iksv bienali dendiği zaman ordaki ikv ve anreopa'yı çok iyi bir şekilde saptıyor iseniz(anlamadıysanız iksv bienali"insan neyle yaşar"konu başlığı adı altındaki reklamı izleyin
Eğer her İstanbulunrüyası müziğini dinlediğinizde geçmişi hatırlayıp anılarınızı gözününzün önüne geliyor ise
Eğer o müziği dinleyip gözleriniz yaşarıyor ise ve kendinizden bir müziğe ağlıyorum deyip utanıyor iseniz, hayır utanmayın çünkü herkes öyle
O müzik çok güzel ve gerçekten dinlenmeye değer eğer her zaman dinlemek istiyor iseniz ki ben şu anda bunu yazarken dinliyorum o zaman
İstanbul Kıtamet Vakti'nin dosyasının içine girip base/audio/music dosyasının içindeki İstanbulunrüyası adlı müzik işte o müziktir
 Ben şu anda oyunu evimden oynayamıyorum ailemle çok oynadığım için sorun yaşıyorum
Zamanında bütün gece oyunu oynayıp sabah saat 7'de kalkıp okula gittiğim zamanları hatırlıyorum
Online oyun oynamak kötü değil sadece abartmak kötü
Ben abartıyordum oda benim sorunum kimsenin değil, fakat yeniden evime internet almaya çalışıyorum, ne gerekiyorsa yapıcağım
Sadece İstanbul Kıtamet Vakti için Facebook, msn vs. için değil İstanbul Kıtamet Vakti forumu için, ordaki anılarım için oyunun ta kendisi için
Alnımın hakkıyla itemlerimi dizmeye çalışıp oyunu hoşgörü,sevgi ve saygıyla oynamak için, birilerinin duasını almak için
Sizden isteğim sizde böyle olun iyi olunki iyilik bulun insanların dualarını alın onların azıcık dahi olsun saygısını kazanın, saygı sadece savaştaki gücün yada itemlerinin gücü ile kazanılacak bir şey değildir
İtemleri herkes dizer ama siz item dizer milleti kendinize sövdürürseniz o itemler işe yaramayacaktır
İşe yarattığınız kişiler ise zaten kötü olmuş olacaktır
 Özellikle teşekkür etmek istediğim çok kişiler onalara teşekkürlerimi söylemek istiyorum bana çok yardımcı olmuş yani belkide sadece benim selamımı almış kişilere çok teşekkür ediyorum
Çünkü onlar anlattığım gibi olan insanlardır ve isteğimiz onlar belirli olmasın herkes öyle olsun, birisinin sorunu diğerini ilgilendirsin, yardım isteyene yardımcı olunsun, nede olsa bir oyun, ama bu oyun İstanbul Kıtamet Vakti, bunu anlıyan zaten benim bütün yazdıklarımı anlamıştır

Büyük Sevgi ve Sagılarımla
cdgfd...
Deneyimli Üye
**

cdgfdgdf Ekseni!
Yanıtla #1 : 26-10-2009, 14:54:00 �

sana son derecede katılıyorum kardeşim;

oyunun geçmişini bilmeden amaçsızca ve sadece zaman geçirmek için oynayan zihniyetler bu oyundaki gerçek dostlukları gerçek kardeşliği gerçek insalığı asla öğrenemiyecekler ya arkadaş bu bir oyun bir oyun için birbirinizi kırmaya küfür etmeye kutsal sayılan şeylere lafla kötülemeye ne hakkınız var siz biliyormusunuz bu oyundaki gerçek dostlukları gerçek oyuncu nasıl olunur yada keşke zamanı geri alabilsemde 29 dönemini bir daha yaşasam oyun o zaman oyundu çünkü herkes bilincinde birer GERÇEK OYUNCUYDULAR şimdi öldürdü diye belki onun cok önem verdiği değerlere küfrediyor insanları üzüyordüşünün ya eskiden klan savaşı bile ortak bi karar alınarak yapılırdı önce lodoslar kaleye yerleşirdi arzlar yol verirdi onlara geçerlerdi ondan sonra başla denirdi başlanırdı karşı klan üyeleri ile gruba girilebiliyordu ya ben hatırlıyorum sırf çok sevdiğim bir abimle karşı karşıya gelip birbirimizi öldürmemek için grup olurduk o lodostu ben arzdım halbuki  bu oyunun her köşesinde bir dostluk saklı ama bunu göremeyen körler oyunu ele geçirmiş durumda her köşenin aklınıza gelmeyecek her yerin birileri için bir anısı bir gizemi var ben kaç senedir oynuyorum balıkçının yanıa gidince calan müzik her seferinde beni etkiler gözlerim dolar anılar aklıma gelir şimdi öyle değil adam bölgeden küfrediyor yahu yanımda oldu ya adam yaratık kesicek başka biriside kesiyor canını indirmiş adam coktan 50ye diyorki bırak ben kesicem yahu o da insan oda kasıcak   önceden olsa gider ona yardım eder sonra beraber bile yaratık kesilebilirdi şimdi napıyorlar narayı acıyolar yaratığı cekiyolarlar geri dönüp onlar kesiyor bu oyun bu kör zihniyetle olmaz oyunu 29dan beri oyamayanlar asla anlayamayacaklar oyundaki dostğu anlamayacakalr ve bu güzel duygudan tadamıyacaklardır

herşey vefa ile ilgili herkes bilinçlenmediği sürece bu oyun kötüleşme evresinde dewam edecektir ve ederde kimse aynı değildir kimse aynı anda düzelemez o yüzden eskiyi cok özliyecez cook

saygılarımla;
cdgfdgdf  / kuklacı
theex...
Üye

theextremeboy13 Ekseni!
Yanıtla #2 : 26-10-2009, 15:05:22 �

senin bu görüşlerini sadece harika diyebilirim çünkü o küçük büyük lvl meselesi ben 13 lvl olduğum için benimde başıma geliyor. çok sağol
okan_...
Seçkin Üye

okan_purmut Ekseni!
Yanıtla #3 : 26-10-2009, 22:16:12 �

Haklısın kardeş ama bak hırsızlık yok bidaha  Kızgın
ghost...
Seçkin Üye

Yanıtla #4 : 27-10-2009, 13:35:38 �

Oyunun daha güzel olması için herkes çalışıyor, gördüğünüz üzere TTnet üyeliği hizmeti ile birlikte yeni imkanlarında yolu açıldı
Oyundaki saygı ve sevgiye yine söylüyorum daha çok önem verelim arkadaşlar

Prince
                                                                                                                                                 Teşkilat
ghost...
Seçkin Üye

Yanıtla #5 : 02-11-2009, 13:45:14 �

Arkadaşlar Görüşlerinizi EksikTutmayınız
muh2...
Aktif Üye
*

muh22 Ekseni!
Yanıtla #6 : 03-11-2009, 21:01:28 �

çok goğru herkes okumalu ikv nin tüm müzüklerini telfonuma atmıştım 2 ay önce ve en güzeli istanbulunrüyası
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: