Kont'tan Büyücü Kasma Önerileri
0
   Ana Sayfa   İKV Ana Sayfa Ara Takvim Giriş Yap  
24-11-2009, 04:01:18 *
Merhaba, Ziyaretçi
Duyurular: TTNET Abonelerine Müjde!

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kont'tan Büyücü Kasma Önerileri  (Okunma Sayısı 694 defa)
giray...
Seçkin Üye

giray.logged Ekseni!
Yanıtla #15 : 28-10-2009, 18:51:52 �

yağmacı kesebilrisin vahşi zincir muhafızı yılan tüfüf

bide fare adam terbiyecesi kesimine devam edebilrisn o yaratık 42 lwl olsan bile karacinden fazla tecrübe veriyor ...
ersel...
Deneyimli Üye
**

ersel_uslu Ekseni!
Yanıtla #16 : 29-10-2009, 21:25:42 �

Kont Kont Kont

Bende Meran ' dan Korksuzzxbüyücü- Korkusuzxxbüyücü Meran Muhafızı - Gecenin Takipcisi- Bronz Gumus Akrep Artık Kolay Oldu Rahat Tek Kesıyorum Kardesım Lanetli Meran İçin Hazırlıklarımda Tamam Hatta Yarın Sabah Deneyeceğim Kesmeyi Tek Çözüm Bulamadığım Buz Büyücüsü Buz Büyücüsünü Sence* Buz Itemler le mı ? Elektrık Itemler le mı Yoksa Fızıksel Hasar Itemlerle mı Kesmem Kolay Olur ?

Saygılarımla Korksuzzxbüyücü
Fiziksel diyorum ben ama sana kalmış tabiki buz büyücüsü için puanlamanıda değiştirmen gerek şunlar kesinlikle olmalı 15 kutup 15 zihin saldırısı  15 direnç kırma
henüz büyücümle merana giremedim ancak büyücünün canın az olması nedeni ile bunlar gerekli ha 15 direnç yerine 15 meditasyon da olabilir tartışılır sonuçta %5 gibi bir kritik yüzdesi geliyor 15 puanda yani kiritk vurman daha olası
zgr_...
Üye

zgr_92 Ekseni!
Yanıtla #17 : 29-10-2009, 23:43:38 �

KaSmaK ıcın                                   KlanCı ıcın ıse

I5 I5 meteor                                   I5 I5 buz
I5 I5 buz                                          I5 I5 elktırık
I5 konS                                           I5 dırenC kırma   
I5 hapıs                                          I5 hapıs
I kuzey                                           I kuzEy
qerısı Kure                                   qerısı Kure 

qokturklerozqur[/move  T€SKıLaT              €SKı ToPRak..

Bu YeTeNEkLerLe BuYuDuM B€N TAvsıye ederım...

qokturklerozqur[/glow]  T€SKıLaT €Skı B#Y#L€RDeN  xD [/color]
zalo6...
Emektar Üye

zalo6262 Ekseni!
Yanıtla #18 : 30-10-2009, 08:33:46 �

Kont Kont Kont

Bende Meran ' dan Korksuzzxbüyücü- Korkusuzxxbüyücü Meran Muhafızı - Gecenin Takipcisi- Bronz Gumus Akrep Artık Kolay Oldu Rahat Tek Kesıyorum Kardesım Lanetli Meran İçin Hazırlıklarımda Tamam Hatta Yarın Sabah Deneyeceğim Kesmeyi Tek Çözüm Bulamadığım Buz Büyücüsü Buz Büyücüsünü Sence* Buz Itemler le mı ? Elektrık Itemler le mı Yoksa Fızıksel Hasar Itemlerle mı Kesmem Kolay Olur ?

Saygılarımla Korksuzzxbüyücü
kesinlikle büyü hasarı ateş itemler dizmen gerekiyor

ful tek ıtem diz yani

ateş 15 bilgisi 15
direnç kırma 15
zıhın saldırısı 15

gerisi sana kalmış ana yetenekler bunlar olması lazım

BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ

Kont
azrai...
Aktif Üye
*

azrail123000 Ekseni!
Yanıtla #19 : 31-10-2009, 22:04:44 �

Teşşekürler

Saygılarımla...
zalo6...
Emektar Üye

zalo6262 Ekseni!
Yanıtla #20 : 01-11-2009, 03:38:51 �

Teşşekürler

Saygılarımla...
eyw saol

Kont
endy_...
Aktif Üye
*

endy_2009 Ekseni!
Yanıtla #21 : 01-11-2009, 18:19:29 �

direnc kırma alanı 15 puan versen bile yaratıkların direnclerini düşürüor mu yani vurmada göz ile görünür bi şekilde degişmeler oluor mu?
korha...
Deneyimli Üye
**

korhan_08000 Ekseni!
Yanıtla #22 : 01-11-2009, 22:27:03 �

Eyw..
zalo6...
Emektar Üye

zalo6262 Ekseni!
Yanıtla #23 : 03-11-2009, 15:54:19 �

direnc kırma alanı 15 puan versen bile yaratıkların direnclerini düşürüor mu yani vurmada göz ile görünür bi şekilde degişmeler oluor mu?
15 puanda 400 direnç düşürüyor

dırenci düşmüşse daha cok krıtık vurursun

Kont
endy_...
Aktif Üye
*

endy_2009 Ekseni!
Yanıtla #24 : 03-11-2009, 21:29:15 �

Kont

ws lerde düşüor dirençler ama yaratıklarda da düşüor demi sonuçta yaratıkların dirençlerini görme gibi bi lüksümüz yoq
giray...
Seçkin Üye

giray.logged Ekseni!
Yanıtla #25 : 03-11-2009, 21:49:21 �

Kont

ws lerde düşüor dirençler ama yaratıklarda da düşüor demi sonuçta yaratıkların dirençlerini görme gibi bi lüksümüz yoq

oyun doyaların analrsan birazda ingilizce görebilrsin yaratık dirençlerini
kurma...
Üye

kurmayxnejdet Ekseni!
Yanıtla #26 : 10-11-2009, 19:15:03 �

Katılıyorum.. Korkusuz kardesm senide tbrk ederim karşı klan oyuncusu olsakta Kahkaha.. Ben gümüş akrp gece meran muhafızı kesebiliyorum.. Yane sadece Bronzu kesemiyom Kahkaha Bu yüzden tbrk ediyorum.. Kont Sanada katılıyorum.. Büyücüyü bilen birisi senn açıklamandan gerçekten anlar..

**Kendini Küçümseyebilirsin, Ama Büyücüysen Bunu Tekrar Düşün..**

Kurmayxnejdet // MERAN
kabus...
Üye

kabusxhekim Ekseni!
Yanıtla #27 : 10-11-2009, 20:29:24 �

merhaba büyücü kullanıcıları

bugünlerde forumda her konuda büyücümü nasıl kasıcam kasma yetenekleri gibi sorular soruluyor

düşündüm şu kasma yeteneklerini buraya yazayım dedim ve nerelerde kascagınızı bıle yazacam Gülümseme

şimdi ilk lwl ler

bir meteorit bir fiziksel bigi her lwl alısınızda bunlara verın
15 lwl de meteorıt ve bılgısı tamamlanır
ondan sonra her aldıgınız lwl de bır buz oku bir buz bilgisi
bu şekilde 30 lwl de 2 si tamamlanıyor
lwl atladıgınızda gelen her puanı Konsantrasyona verın
31-31 lwl i yagmacı tüftüfçü cinlerde kasın
33-34 lwl de zincir magaralarında gorev ler ıle kasarsınız
35 lwl kurt magarası gorevlerını gorevlerı ıle 36 olursunuz

36 lwl olana kadar konsantrasyon yetenegı 12 puan olur bundan sonra kasacagınız yer

sıvrı adadakı kemık kafa ve ruh calanlardır burda 39 lwl olana kadar bıraz takılmanız gerekecek
konsantrasyon 15 puan olduktan sonra artan puanları hıc bır yetenege vermeyın
39 lwl de yeraltı gorevlerı yapıcaksınız o gorevlerı bıtınce cinnet in oldugu bolgede büyücünüzü full orda kasıcaksınız
40 lwl olunca o vermedıgınız yeteneklerı zıhın saldırısına verin ondan sonra cinnetın orda ful kara cın ve bombacı kesıceksınız
Not:(ben 5 gün içinde 40 lwl den 44 lwl oldum cinnetin orda) 44 lwl olana kadar orda kasıcaksınız
44 lwl de GBM-0 girip yetenekleri

15 buzoku&bilgisi
15 yıldırım&bilgisi
15 dırenc kırma

bunlar 15 olunca 44 lwl de  13 tane puan artıcak
1 medıtasyon 1 kutup ruzgarı 11 tanede zıhın saldırısı verıceksınız

sonra meran gorevlerını yapıcaksınız  gece takıpcılerının orda ucan muhafızlar vardır oraya oturucaksınız
gorevlerı tamamladıktan sonra 49 lwl e kadar orda kasıcaksınız

Ben büyücümü bu şekilde kastım ve fazla zamanımıda almadı 

yardım olduysam ne mutlu bana

Kont

Arkadaşımız Çok Güzel Anlatmış  Ancak Neden? Diyenler Vardır

Yer Altında +44 ten Sonra Merana Giriliyor(gerekli görevlerden sonra)
Meran Yaratıklarına Fiziksel Hiç Bir Şekilde Fazla Hasar Vermiyor Ancak Buz+Elektrik Direnc Kırmayla Hasarını Baya Arttırıyor
Ama Bana Kalırsa Zihin Yerine Tesla Küresi Kullanırım Direnc Kırmayla Birlikte 600+ Vurduğu Bile Oluyor ve Yaratıkları Bilindiği Gibi Yavaslatıyor.

Bu Şekilde Çok Rahat Meran Muhafızı Gecenin Takipçisi vb. Kesilebilir.
Son Olarakta Meranda Kasan Büyücülerin Buz İtem Dizmesini Öneririm
warli...
Üye

warlife34 Ekseni!
Yanıtla #28 : 11-11-2009, 13:18:55 �

Kont Kont Kont

Saygılarımla Korksuzzxbüyücü                                                                                                                                                                                                                       -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                                                                                                                                                                                                                                       AqaM beNce Ne yap bıLıyoRmsn  BuZ büyücuSunu Buz ItemLe KesıLmeZ Du$unsene SenDe Buz Oda Buz En FazLa 500 VuraCakSn Aqam Bana qoRe KesMek Icın TarShaSS seTLe KeSeRdım Bana qoRe MeSeLa Buz BüyüCuSu GoreVını YaPaRken 8 b Mı Ne VuRmu$tum 45 Mı ne Ole bıŞeye Duştu Canı Bana Gore TarsHaSS setLe Daha Iyı KeSeRsın Sana qoRe IsE Ben Sana TaRsHaSS ı TavSıye EdeRım Ama Sen FevZıyLede Kese bıLıRSın AqaM  EveT DeDıqım qıBı BeNce TaRsHaSS'La KeS YaDa FeVzıyLe Amaaa ZıhıNı UnuTma SeNın Icın Daha KoLay oLuR Göz kırpan                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          SayqıLaRımLa == Rapıdfire...
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: